Herregud jeg er så sinnsykt trøtt!!! Det har tatt meg ca 5 timer og 2 kaffekopper på å våkne og jeg er enda groggy, så jeg lager en deal med meg selv om at uansett hvor lite jeg får sove så får jeg ikke ta sovepiller. Uansett! Som jeg har snakket om tidligere så sliter jeg med søvnproblemer så hyl gjerne ut om du har noen vidunderkurer eller kjerringråd å komme med. Lite gøy å gå rundt som en zombie hele neste dag. MEN.. Nå skal jeg hvertfall ut i denne deilige sola vi har her i byen for tiden. Lunche litt med min beste Jenny og så handle litt maling til verandaen. På tide å freshe litt opp nå som det er VÅR. Vi kan vel konkludere med at det endelig er vår nå vel? Jeg blir så glaaaad av den sola, du ola :D

Nå må jeg få på meg krigsmalinga og komme meg nedover før Jenny klikker i vinkler på meg. Jeg skulle ha vært der ca øyeblikk og fikk akkurat en PMS-SMS tilbake når jeg sa at jeg kom nok til å bli “litt” forsinka.. lol. Same procedure as always.