Da var vinterferien over for min del og jeg er på vei inn til byen igjen. Jeg har hatt en sinnsykt deilig uke hjemme hos familien, fått slappet skikkelig av, spist den beste mamma-maten og bare kost meg med fantastiske folk. Slik blir man litt lykkelig av. Merker det skal bli deilig å (prøve å) komme inn i rutiner igjen etter en daffeuke, og jeg har faktisk blitt ordentlig gira på å komme meg på treningssenteret samt ut i naturen å trene igjen. Det er første gangen jeg er det – sånn på ordentlig – på nesten ett år. LOL. Har gjort noen små skippertak innimellom men jeg har lengtet etter den samme given som jeg hadde i fjor vår. Det skal sannelig bli godt å få en god flyt i det igjen.

Jeg hamstret inn litt lesestoff til den 7 timers bussturen opp. Ca alle de nyeste bladene i hylla! Veldig redd for å gå glipp av noe selv om jeg er ute på landet. Haha.

Nå som jeg har fått ladet batteriene skikkelig, venter en spennende helg med en hyggelig middag ute ikveld, fotokurs (makro workshop) og teaterpremiære (“Anna Karenina”) på Nationalteateret imorra før det blir venninnedate på søndag. Ha en herlig helg dere :D