Igår ble jeg beordret opp til gullsmedbutikken Thune på Majorstua av teamet på Celine Engelstad. En av de mest snakket om og talentfulle smykkedesignerne i Norge de siste årene. Dere husker kanskje det populære Norges smykket som kom for noen år siden og som raskt ble obserert rundt halsen på de fleste av landets it-folks og celebs. Nå fikk JEG sjansen til å boltre meg i disse deilige juvelene og fikk plukke med meg hele 3 deilige kreasjoner! Weee jeg er glad jente. Finn meg ei jente som ikke er glad i litt shiny things, asså.

Disse falt jeg for: Et langt sølv og blanke stener- kjedesmykke med logo (som kan deles oss og henges på flere måter), et langt gull-kjedesmykke  med stjernetegnet mitt på (jomfruen) og et par nydelige gullforgylte øredobber.

På grunn av hennes unike og chique designs så har hun nå blitt nominert til årets gründerKVINNE 2012! Noe jeg synes er helt rått! Jeg er jo all for girlpower vet dere og i en hard bransje så synes jeg det er grisegøy at dyktige kvinner får den annerkjennelsen dem fortjener. Det er på tide at mote blir mer synlig og får mer støtte fra dagens næringsliv. Er dere ikke enige? Hun er ung og hun er fresh og jeg synes definitivt vi skal pushe frem de unge og gira.

Hjelp henne med å vinne kåringen ved å trykke på linken under og trykk “like” nederst på siden. Din stemme teller og resultatet av kåringen tilsvarer en stemme fra fagjuryen! Det tar kun to sekunder og betyr utrolig mye for girlpower and all that ;=)

Trykk på bildet under for å lese mer prisnomineringen 2012 og om Celine Engelstads historie:

Be a woman og bruk 2 sekunder på å få denne flotte dama til å bli årets grunderkvinne 2012.
Klikk inn på linken http://grunderkvinne.innovasjonnorge.no/ og “like” under Celine Engelstad. And voilá! You helped :D