Ny uke! Yeeeah. Vet ikke hvorfor jeg er så utrolig fan av det. Er liksom ikke som om det var noe galt med den forrige uken. Eller jo faktisk så lå jeg for det meste enten ganske dårlig eller halvdårlig. Jeg og vinteren går som regel aldri hånd i hånd. Blir alltid syk jeg. Og igjen så er jeg drittlei. MEN.. Jeg fikk da tatt jomfrudommen min på gaybar i helgen. Erm.. Let me refrase that: Var på gaybar for første gang i mitt liv, nærmere bestemt London bar. Haha. Det var uovervinnelig gøy. Danset og danset og klemte og tafset på musklene til en jeg ikke husker navnet på, men som typisk nok var “the manly one” av paret. Når man er jente så er visstnok det lov. Like a chunky little kid in a forbidden candystore.

Dette er ikke han da, men en venn av min lille Lars.

Åja.. men før det så var jeg på DATE vet dere. Med en skikkelig digg fyr. Noe jeg også klarte å sende han en sms om.. En som selvfølgelig ikke skulle til han, men til ei venninne. Noe ála “Å han er så kjeeeeeekk. Iiiiiik.”  Joda.. Helt okay det! Blir jo ikke flau av meg selv heller. Så jeg tvang han likesågodt til å ta bilde av meg selv midt i dåsa til Kate Moss da.

Ja….

Med en litt bedre form enn igår hvor jeg sov bort ca hele dagen, så ble denne startet ganske mye bedre med ordnings av småting, rydding av en griseskitten leilighet og oppsetting av avtaler de neste ukene etc. Nå skal jeg snart på et 3 timers fotokurs før jeg drar på middag med en av mine beste beste Kenneth som er in town fra Stavanger :D