Jeg skulle inn og hente bilder og stæsj fra den gamle bloggen min christinelovendahl.blogg.no, og sjekket da statistikken der med det samme.. Det er faktisk noen som fremdeles sjekker den gamle bloggen/er innom selv om det er flere mnd siden jeg sluttet og blogge der. Har linket til noen intervjuer der i det siste vet jeg, så det forklarer jo noen av dagene. Jeg vet ikke om det kan være fordi at en del av dere har linket den adressen til bloglovin og går videre til den nye derfra. Virker veldig tungvint uansett, så derfor har jeg lagt ved bloglovin ikonet i bunnen av innleggene nå slik at det blir lettere å følge med på den som jeg faktisk oppdaterer et par ganger daglig :D

Så skal jeg til på min vanlige blogglesingsrunde ikveld og får dette innlegget trykt i trynet. Ååååå så søt. Jeg kjenner meg helt varm og god inni hele meg av å lese dette fra ei så flott jente som Donna Louise Gjeladini fra DonnaOgSara.blogg.no (tidligere kjent fra Louisejentene). Donna er ei sprudlende og vaskeekte jente jeg har blitt kjent med nettop gjennom blogging og nå er jeg avhengig av denne gledespredende dama. Så det viser virkelig at man kan få ekte venner for life gjennom og “drive med sånnderre blogging”. Og tenk, nå drar vi snart på jentetur sammen. Også med i håndbaggasjen blir også hennes medsammensvorne Sara (som jeg har yet to have the pleasure to get to know) og helskjønne og helsprøe Omana Bender fra Fridaysecrets.com, med. Herregud jeg kan ikke tenke meg en finere gjeng på tur. London calling asså! Ingen har møtt hverandre før, men vi KJENNER JO HVERANDRE allikevel. Haha. De gale har det best, men så fort vi fant ut at sansynligvis ingen av oss var noen voldtekstmenn eller freako’s så bestemte vi oss for å more oss sammen med det vi liker best: “shopping og champagne”.

Ey!! Prøv DU å tegne et perfekt hjerte i paint!! Kult umulig og dette brukte jeg ca 10 min på å få fint….